Accountant Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar een betrouwbare, proactieve accountant in de omgeving van Noordwijkerhout? Dan bent u bij Accountantskantoor de Lange aan het juiste adres! Wij zijn een accountantskantoor dat zich vooral richt op het MKB en middelgrote ondernemingen in de Duin- en Bollenstreek. Ons team bestaat uit accountants, assistent-accountants, fiscalisten en salarisadministrateurs die u graag ondersteunen bij de administratieve taken die nu eenmaal horen bij het hebben van een onderneming. Accountant Noordwijkerhout is buitengewoon betrokken bij uw organisatie.

Wat kunnen wij onder andere voor uw onderneming betekenen?

Als veelzijdig accountantskantoor in de omgeving van Noordwijkerhout kunt u onder andere de volgende diensten bij ons afnemen:

Wij vinden een proactief en persoonlijk contact met u belangrijk. Daarom krijgt u bij ons accountantskantoor een vast contactpersoon die u helpt bij al uw vragen.

Hulp nodig bij het starten van uw onderneming? Accountant Noordwijkerhout helpt u verder.

Het starten van een onderneming kan best een uitdaging zijn. Er moeten veel beslissingen genomen worden. Uiteraard kunt u als startende ondernemer ook bij Accountantskantoor de Lange terecht. Wij helpen u om ervoor te zorgen dat uw plannen van het papier afkomen. Om te beginnen heeft u een goed ondernemingsplan nodig. Dit is de presentatie van uw bedrijf. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het opstellen van uw businessplan. Daarnaast is een goedlopende administratie essentieel voor uw bedrijf. Accountant Noordwijkerhout begeleidt u graag met het opzetten en inrichten van uw administratie, zodat u gemakkelijk aan de slag kunt met uw nieuwe bedrijf. Voor meer informatie over het starten van een onderneming, gaat u naar: startende ondernemer.

Maak u niet meer druk om uw salarisadministratie

SalarisXPR is ons zeer gebruiksvriendelijke en efficiënte salarispakket, waardoor u zich niet meer druk hoeft te maken om uw salarisadministratie. Met dit unieke salarispakket kunnen u en uw medewerkers verlof online registreren en u kunt de verzuimregistratie consequent bijhouden. Als er personeelswijzigingen zijn, kunt u dit digitaal aangeven. Uw salarisadministrateur kan dit vervolgens na uw goedkeuring verwerken. Wanneer u de salarisadministratie graag zelf verzorgt, is dit zeker mogelijk. Maar u kunt er ook voor kiezen om de gehele digitale verwerking uit handen te geven, zodat u tijd overhoudt voor andere zaken.

Kosten

Omdat iedere onderneming anders is, werken wij met op maat gemaakte prijsindicaties. Want waarom zou u betalen voor een dienst waar u geen gebruik van maakt? Bovendien is de eerste kennismakingsafspraak altijd gratis. U bent van harte welkom op ons kantoor in Sassenheim voor een vrijblijvend gesprek om te bekijken wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming