Accountants omgeving Haarlem

Bent u op zoek naar betrouwbare, proactieve accountants in de omgeving van Haarlem? Dan bent u bij Accountantskantoor de Lange aan het juiste adres! Wij heten u graag van harte welkom op ons kantoor in Sassenheim voor een vrijblijvend gesprek om te bekijken wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen. Ons team bestaat uit accountants, assistent-accountants en salarisadministrateurs die u graag helpen bij diverse accountancy diensten.

Wat kunnen wij onder andere voor uw onderneming betekenen?

Als veelzijdige accountants in de omgeving van Haarlem kunt u onder andere de volgende diensten bij ons afnemen:

  • Samenstellen jaarrekening
  • Verzorging en begeleiding van de administratie
  • Verzorging van uw salarisadministratie
  • Financiële planning
  • Verzorging aangiften van o.a. inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting
  • Bedrijfsovernames
  • Verzorging subsidieaanvragen
  • Opstelling begrotingen en prognoses
  • Verzorging en begeleiding van financieringsaanvragen
  • Advies inzake juridische en fiscale aangelegenheden

Hulp bij het starten van een onderneming

Als startende ondernemer kunt u ook bij Accountantskantoor de Lange terecht. Wij zorgen ervoor dat uw plannen van het papier afkomen. Om te beginnen heeft u een goed ondernemingsplan nodig. Dit is de presentatie van uw bedrijf. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het opstellen van uw businessplan. Daarnaast is een goedlopende administratie essentieel voor uw bedrijf. Wij begeleiden u graag met het opzetten en inrichten van uw administratie, zodat u gemakkelijk aan de slag kunt met uw nieuwe bedrijf. Voor meer informatie over het starten van een onderneming, gaat u naar: startende ondernemers.

Managementondersteuning

Bij Accountantskantoor de Lange staat u als klant centraal. Wij vinden een proactief en persoonlijk contact met u belangrijk. Daarom krijgt u van ons een vast contactpersoon die u helpt bij al uw vragen. Waar nodig bieden wij u managementondersteuning. Ons team denkt vooruit en kan werk, zoals uw salarisadministratie, voor u uit handen nemen. Zo kunt u zich als drukke ondernemer volledig focussen op andere werkzaamheden. Wij leren graag het bedrijf achter u goed kennen, zodat wij u altijd van geschikt financieel of fiscaal advies kunnen voorzien. Accountantskantoor Haarlem is buitengewoon betrokken bij uw onderneming.

Maak u niet meer druk om uw salarisadministratie

SalarisXPR is ons zeer gebruiksvriendelijke en efficiënte salarispakket, waardoor u zich niet meer druk hoeft te maken om uw salarisadministratie. Met dit unieke salarispakket kunnen u en uw medewerkers verlof online registreren en u kunt de verzuimregistratie consequent bijhouden. Als er personeelswijzigingen zijn, kunt u dit digitaal aangeven. Uw salarisadministrateur kan dit vervolgens na uw goedkeuring verwerken.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming