Accountants omgeving Hillegom

Bent u op zoek naar betrouwbare accountants in de omgeving van Hillegom? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Accountantskantoor de Lange heeft een kantoor dat is gevestigd in Sassenheim, waar wij u van harte welkom heten voor een kennismakingsgesprek. Wij kunnen u voorzien van advies op maat en helpen uw doelen te bereiken. Ons team bestaat uit ervaren accountants, assistent-accountants en salarisadministrateurs.

Buitengewoon betrokken

Wij leren graag het bedrijf achter u kennen, vandaar dat onze accountants zich verdiepen in uw vak en branche. Zo zorgen wij ervoor dat we u altijd goed van dienst kunnen zijn. Accountantskantoor de Lange houdt de lijnen kort en staat voor een actieve en daadkrachtige aanpak. U krijgt van ons een vast contactpersoon bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Wij zijn buitengewoon betrokken bij uw organisatie.

Financieel advies op maat

Accountantskantoor de Lange voorziet u graag van financieel advies op maat. Samen met u controleren wij uw cijfers en kijken naar wat uw bedrijf echt nodig heeft. Wij zetten de historie, actuele situatie en de toekomst van uw bedrijf op een rij. Op basis van deze cijfers kunnen wij u een passende financiële planning en advies op maat geven. Zo kunt u de toekomstwensen voor uw bedrijf realiseren. Op financieel gebied kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van prognoses en begrotingen en het samenstellen van uw jaarrekening.

Fiscaal voordeel

Belasting is vaak uw grootste kostenpost en als ondernemer wilt u natuurlijk zo min mogelijk geld betalen. Door u te voorzien van up-to-date fiscaal advies, zorgen wij ervoor dat u nooit te veel belasting betaalt. Wij kijken voor u naar wat u fiscaal voordeel op kan leveren en kunnen u helpen bij elke vorm van belastingaangifte. Tevens houdt ons team de veranderingen in de fiscale regels en wetten in de gaten en stellen wij u direct op de hoogte als een wijziging van invloed is op uw situatie. Zo kunnen we adequaat inspelen op de veranderingen.

Accountancy diensten

Als veelzijdige accountants in de omgeving van Hillegom kunt u onder andere de volgende diensten bij ons afnemen:

  • Verzorging en begeleiding van de administratie
  • Starten van een onderneming
  • Verzorging deponeringsstukken
  • Verzorging notulen algemene vergadering van aandeelhouders;
  • Fiscaal advies
  • Inzichtelijk maken van uw pensioenpositie
  • Behandeling van fiscale procedures;
  • Advisering omtrent juridische en fiscale aangelegenheden;
  • Bedrijfsovernames

24/7 toegang tot uw salarisadministratie

Een goedlopende administratie is essentieel voor uw bedrijf. Regel voortaan altijd en overal uw HR- en salarisadministratie met ons online salarispakket. De Lange Salaris Online is een pakket waarmee het heel gemakkelijk voor u en uw personeel wordt om verlof te registreren en verzuimregistratie bij te houden. Alle digitale personeelswijzigingen komen binnen bij uw salarisadministrateur die deze na uw goedkeuring vervolgens verwerkt.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming