Accountants omgeving Katwijk

Bent u op zoek naar betrokken en betrouwbare accountants in de omgeving van Katwijk? Zoek dan niet langer. Accountantskantoor de Lange helpt u graag bij diverse accountancy zaken. Wij hebben een kantoor in Sassenheim, alwaar u van harte welkom bent voor een kennismakingsgesprek. Accountantskantoor Katwijk is buitengewoon betrokken bij uw bedrijf en helpt u graag om het beste uit uw bedrijf te halen.

De ondernemer staat bij ons centraal

Wij hechten veel waarde aan professionaliteit, deskundigheid en integriteit. Dit is kenmerkend in onze manier van werken waarbij u als ondernemer altijd centraal staat. Wij vinden het belangrijk om u en de onderneming achter u goed leren kennen, zodat wij u advies op maat kunnen geven. Daarom stellen wij ons proactief op en houden u op de hoogte van het laatste nieuws. Bij Accountantskantoor de Lange krijgt u altijd een vast contactpersoon, zodat u weet bij wie u terecht kunt met al uw vragen.

Financieel advies op maat

Accountantskantoor de Lange kijkt samen met u naar wat uw bedrijf nodig heeft om te groeien. Daardoor kunt u als ondernemer uw doelen bereiken. Accountantskantoor Katwijk denkt hierin actief met u mee. Door de historie, de actuele situatie en de toekomst van uw bedrijf in kaart te brengen, kunnen wij u financieel advies op maat geven. Samen met een passende financiële planning helpen wij u uw toekomstwensen te realiseren.

Belasting besparen?

Als ondernemer wilt u natuurlijk zo min mogelijk belasting betalen. Daarom kijken onze belastingadviseurs naar wat u fiscaal voordeel op kan leveren. Daarnaast kunnen wij u helpen bij elke vorm van belastingaangifte. Door u fiscaal advies te geven, zorgen wij ervoor dat u nooit te veel belasting betaalt. Wij houden ook de fiscale wetten en regels voor u in de gaten en stellen u direct op de hoogte als de veranderingen van invloed zijn op uw situatie.

Als betrokken accountant in de omgeving van Katwijk kunt u onder andere de volgende diensten bij ons afnemen:

  • Samenstellen jaarrekening
  • Verzorging en begeleiding van de administratie
  • Verzorging aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting
  • Bedrijfsovernames
  • Verzorging subsidieaanvragen
  • Opstelling begrotingen en prognoses
  • Verzorging en begeleiding van financieringsaanvragen
  • Starten van een onderneming
  • Verzorging van uw salarisadministratie

Uw salarisadministratie online regelen?

Met ons salarispakket, SalarisXPR, kunt u eenvoudig uw HR- en salarisadministratie online regelen. Daarin kunt u alle wijzigingen met betrekking tot uw personeel digitaal aangeven. Deze wijzigingen worden door u goedgekeurd en vervolgens verwerkt door uw salarisadministrateur.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming