Accountants omgeving Lisse

Bent u op zoek naar een accountant waar u terecht kunt voor eerlijk en onafhankelijk financieel advies? Dan hebben wij bij Accountantskantoor de Lange de accountant die u zoekt. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Sassenheim.

Buitengewoon betrokken

Met een team buitengewoon betrokken adviseurs kan Accountantskantoor Lisse u helpen bij de groei van uw bedrijf. Een goedlopende administratie is essentieel voor deze groei. Daarom denken wij hierin graag actief met u mee. Zo zorgen wij niet alleen dat de cijfers kloppen, maar kijken wij ook samen met u naar wat uw bedrijf daadwerkelijk nodig heeft. Een proactief en persoonlijk klantcontact vinden wij erg belangrijk. Daarom krijgt u van ons een vast contactpersoon, zodat u weet bij wie u met uw vragen terecht kunt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als een van de veelzijdige accountants in de omgeving van Lisse kunnen wij op zowel financieel als op fiscaal gebied veel voor u betekenen. Wij helpen u als ondernemer graag met het bereiken van uw doelen. Ook als startende ondernemer kunt u bij ons terecht. Accountantskantoor de Lange kan u onder andere adviseren en ondersteunen bij uw ondernemingsplan.

Overige diensten die u onder andere bij ons kunt afnemen:

  • Verzorging jaarrekeningen
  • Verzorging en begeleiding van de administratie
  • Salarisadministratie
  • Fiscaal advies
  • Behandeling fiscale procedures
  • Bedrijfsovernames
  • Financiële planning
  • Verzorging deponeringsstukken
  • Belastingaangiftes

Online HR- en salarisadministratie

Accountantskantoor de Lange werkt met een zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt salarispakket, SalarisXPR. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw HR- en salarisadministratie. Alle wijzigingen met betrekking tot uw personeel kunt u digitaal aangeven. Deze kunt u goedkeuren en vervolgens laten verwerken door uw salarisadministrateur. Wanneer u graag zelf de regie houdt, kunt u ook met SalarisXPR aan de slag. Onze salarisadministrateurs zullen dan enkel de verwerkingsslag maken. De rest kunt u zelf regelen via ons salarispakket.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming