Accountants omgeving Noordwijk

Zoekt u nog naar betrouwbare accountants in de omgeving van Noordwijk? Dan bent u bij accountantskantoor de Lange aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd te Sassenheim, alwaar wij u van harte welkom heten voor een kennismakingsgesprek. In een kosteloos en oriënterend gesprek kunnen we samen met u kijken naar wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen.

Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

  • Verzorging en begeleiding van de administratie
  • Verzorging deponeringsstukken
  • Behandeling verzoek- en bezwaarschriften in fiscale aangelegenheden
  • Advisering omtrent juridische en fiscale aangelegenheden
  • Opstelling begrotingen en prognoses
  • Verzorging/begeleiding financieringsaanvragen
  • Managementondersteuning
  • Verzorging subsidieaanvragen

Buitengewoon betrokken

Proactief en persoonlijk contact met u als klant staat bij ons centraal. We houden de lijnen kort en zorgen ervoor dat u een vast contactpersoon krijgt bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Accountantskantoor de Lange bestaat uit een team accountants die buitengewoon betrokken zijn bij uw onderneming. Wij vinden het belangrijk dat wij u en uw bedrijf goed leren kennen. Daarom verdiepen wij ons in uw vak en branche, zodat wij u altijd van het beste advies kunnen voorzien.

Fiscaal of financieel advies nodig?

Op zowel financieel, als fiscaal gebied kunnen wij veel voor u betekenen. Op financieel gebied kunnen wij u onder andere helpen bij bedrijfsovernames. Maar ook als startende ondernemer kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u financieel advies geven en u ondersteunen bij het opstellen van uw ondernemingsplan. Op fiscaal gebied kijken wij onder andere naar wat u fiscaal voordeel op kan leveren. Wij geven u fiscaal advies zodat u nooit te veel belasting betaalt. Vanzelfsprekend kunt u van ons altijd een allesomvattend en duidelijk advies verwachten.

Verzorging salarisadministratie

Een goedlopende administratie is essentieel voor uw onderneming. Accountantskantoor Noordwijk denkt hierin graag met u mee. U kunt uw salarisadministratie compleet laten verzorgen door een van onze salarisadministrateurs. Wilt u zelf uw salarisadministratie regelen? Dat kan heel gemakkelijk en snel online met ons salarispakket, De Lange Salaris Online. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw HR- en salarisadministratie.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming