Accountants omgeving Sassenheim

Heeft u advies nodig bij financiële of fiscale vraagstukken? Zoek dan niet langer. Accountantskantoor de Lange is een veelzijdig accountantskantoor in de omgeving Sassenheim. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek om te bekijken wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen.

Dienstverlening op maat

Voor ons is professionaliteit, deskundigheid en integriteit erg belangrijk. Wij verdiepen ons daarom in uw vak en branche en leren graag het bedrijf achter u kennen. Zo kunnen wij u voorzien van het beste advies. Dat noemen wij dienstverlening op maat. U krijgt van ons een vast contactpersoon bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Proactief en persoonlijk contact met u als klant, staat bij ons centraal. Accountantskantoor de Lange is buitengewoon betrokken bij uw bedrijf.

Financiële planning

Ons team helpt u graag om het beste uit uw onderneming te halen. Wij kunnen er in samenwerking met u voor zorgen dat u uw doelen weet te bereiken. Accountantskantoor Sassenheim denkt hierin graag actief met u mee. Samen met u nemen wij uw cijfers door en kijken we naar wat uw bedrijf echt nodig heeft om te groeien. Wij adviseren u over uw financiële verleden, heden en toekomst en maken een financiële planning voor u. Zo weet u waar u als ondernemer aan toe bent en op welke manier u uw toekomstwensen kunt realiseren. Tevens bent u als startende ondernemer bij Accountantskantoor de Lange aan het juiste adres.

Belastingadvies

Wij kunnen u helpen bij diverse fiscale vraagstukken. Belasting is vaak een grote kostenpost, daarom wilt u als ondernemer natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen. Accountantskantoor de Lange kan u voorzien van belastingadvies en aangeven wat u als ondernemer fiscaal voordeel oplevert. Daarnaast houden wij de fiscale regels en wetten nauwlettend voor u in de gaten. Mocht er een verandering van invloed zijn op uw situatie, stellen wij u direct op de hoogte door middel van up-to-date fiscaal advies.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Als veelzijdige accountants in Sassenheim kunt u onder andere de volgende diensten bij ons afnemen:

Online uw salarisadministratie regelen?

De Lange Salaris Online is een salarispakket waarmee u snel en eenvoudig uw HR- en salarisadministratie online kunt regelen. Met dit pakket heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Hierin kunnen u en uw medewerkers onder andere het verlof registreren en u kunt de verzuimregistratie efficiënt bijhouden en begeleiden. Alle wijzigingen met betrekking tot uw personeel kunt u digitaal aangeven. De wijzigingen zullen vervolgens door uw salarisadministrateur verwerkt worden.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming