Accountants omgeving Leiden

Bent u op zoek naar betrokken en betrouwbare accountants in de omgeving van Leiden? Zoek dan niet langer. Accountantskantoor de Lange heeft de accountant die u zoekt. Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Sassenheim. Bij ons kunt u diverse accountancy diensten afnemen.

Wij kijken verder dan alleen de cijfers

Als ondernemer weet u dat een goedlopende administratie essentieel is voor uw bedrijf. Accountantskantoor Leiden denkt hierin graag met u mee. Als buitengewoon betrokken partner kijken wij niet alleen of uw cijfers kloppen. Wij kijken ook samen met u naar wat uw onderneming daadwerkelijk nodig heeft om door te groeien. Accountantskantoor de Lange geeft advies op maat en helpt u uw toekomstwensen te realiseren.

Proactief en persoonlijk klantcontact

Ons team bestaat uit ervaren accountants die continu bijgeschoold worden. Een proactief en persoonlijk contact met u als klant, staat bij ons hoog in het vaandel. U krijgt van ons altijd een vast contactpersoon, bij wie u te allen tijde met uw vragen terecht kunt. Uw contactpersoon stelt u ook op de hoogte van nieuws dat interessant is voor uw bedrijf. Daarnaast houden wij ook de fiscale wetten en regels nauwlettend voor u in de gaten. Als er een verandering plaatsvindt die invloed heeft op uw situatie, nemen wij direct contact met u op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als veelzijdige accountant in de omgeving van Leiden kunt u onder andere voor de volgende zaken bij ons terecht:

  • Verzorging en begeleiding van de administratie
  • Salarisadministratie
  • Fiscaal advies
  • Jaarrekeningen
  • Financiële planning
  • Bedrijfsovernames
  • Starten van een onderneming
  • Belastingaangiftes
  • Inzichtelijk maken van uw pensioenpositie

Regel uw salarisadministratie online

Met ons salarispakket, SalarisXPR, kunt u altijd en overal uw HR- en salarisadministratie regelen. Dit pakket is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt. U en uw personeel kunnen online het verlof registreren en u kunt de verzuimregistratie goed bijhouden en begeleiden. Ook andere wijzigingen met betrekking tot uw personeel kunt u digitaal aangeven. Uw salarisadministrateur zal de wijzigingen vervolgens na uw goedkeuring verwerken.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming