Accountantskantoor Leiden

Bent u op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Leiden of de Bollenstreek? Een accountant die u blind kunt vertrouwen? Accountantskantoor de Lange is gevestigd in Sassenheim, alwaar u van harte welkom bent voor een kennismakingsgesprek. Voor ons staat professionaliteit, deskundigheid en integriteit hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij een proactief en persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat u altijd een vast contactpersoon krijgt, zo weet u bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Accountantskantoor Leiden is buitengewoon betrokken bij uw onderneming.

Een goedlopende administratie is essentieel

Een goedlopende administratie is essentieel voor uw bedrijf, maar als ondernemer heeft u al genoeg werkzaamheden waar u zich mee bezig moet houden. Accountantskantoor Leiden denkt hierin graag met u mee. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat de cijfers kloppen, maar kijken wij samen met u naar wat uw bedrijf echt nodig heeft. Wij verdiepen ons in u en uw onderneming. Hierdoor kunnen wij passend advies geven. Uiteraard kunnen wij u ook het invoeren van de administratie uit handen nemen, waardoor u meer tijd over heeft voor uw dagelijkse werk. Dit kan bij ons op kantoor, maar wij kunnen ook naar u komen. Doordat wij bij u op locatie werken, hoeft u niet meer met mappen te slepen. Alles blijft bij u in het pand.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als veelzijdige accountant in omgeving Leiden kunt u onder andere de volgende diensten bij ons afnemen:

  •      Salarisadministratie
  •      Fiscaal advies
  •      Jaarrekeningen
  •      Financiële planning
  •      Verzorging administratie
  •      Bedrijfsovernames
  •      Starten van een onderneming
  •      Belastingaangiftes

Geen zorgen meer over uw salarisadministratie

Wij werken met een zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt online salarispakket. Hiermee heeft u altijd en overal online toegang tot uw HR- en salarisadministratie. In dit pakket, SalarisXPR, kunt u online verlof registreren, de verzuimregistratie efficiënt bijhouden en begeleiden en alle wijzigingen met betrekking tot uw personeel digitaal aangeven. Deze wijzigingen worden vervolgens verwerkt door uw salarisadministrateur.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl. 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming