Accountantskantoren

Accountantskantoor de Lange is een van de toonaangevende accountantskantoren in de Bollenstreek waar u terecht kunt voor diverse accountancy diensten. Ons team bestaat uit betrokken en betrouwbare accountants, assistent-accountants en salarisadministrateurs die u graag helpen. Wij zijn voorstander van een proactief en persoonlijk contact met de klant. Daarom nodigen wij u graag uit op ons kantoor in Sassenheim voor een kennismakingsgesprek.

U kunt bij ons onder andere de volgende diensten afnemen:

• Verzorging en begeleiding van de administratie
• Opstelling begrotingen en prognoses
• Verzorging aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting
• Verzorging subsidieaanvragen
• Begeleiding en/of verzorging van financieringsaanvragen
• Advies inzake juridische en fiscale aangelegenheden
• Verzorging van uw salarisadministratie

Fiscaal advies

U kunt voor complexe, fiscale vraagstukken bij onze accountants terecht. Doordat wij fiscaal specialisten in dienst hebben, hebben wij ook de kennis in huis om u op de juiste wijze bij te staan. Wij kunnen u helpen en adviseren bij het voeren van onderhandelingen met de Belastingdienst en de verzorging van belastingaangiftes. Daarnaast geven wij u fiscaal advies over wat u belastingvoordeel op kan leveren. Als het gaat om belasting wilt u als ondernemer natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen. Daarom houden wij voor u de fiscale regelgeving in de gaten en stellen u direct op de hoogte wanneer er veranderingen zijn die invloed hebben op uw situatie.

Onafhankelijk financieel advies

Wij vinden het belangrijk dat u als ondernemer uw doelen weet te bereiken. Onze accountants helpen u hier graag bij door onafhankelijk financieel advies op maat te geven. Samen met u kijken we naar uw wensen en brengen de historie, actuele situatie en de toekomst van uw bedrijf in kaart. Doordat wij deze cijfers inzichtelijk maken, kunnen wij u financieel advies geven. Daarnaast kunnen we een passende financiële planning maken waarmee u uw doelen kunt realiseren. Ook kunnen wij u helpen met het maken van een begroting bij investeringen of het inzichtelijk maken van uw pensioenpositie.

SalarisXPR

Dankzij ons salarispakket kunt u voortaan heel gemakkelijk uw salarisadministratie online regelen. SalarisXPR is een zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt salarispakket. Hiermee heeft u altijd en overal online toegang tot uw HR- en salarisadministratie. Met dit pakket kunnen u en uw medewerkers verlofdagen online registeren en u kunt de verzuimregistratie adequaat bijhouden. Alle wijzigingen met betrekking tot uw personeel kunnen digitaal aangegeven worden. Uw salarisadministrateur kan deze vervolgens verwerken.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming