Belastingadvieskantoren

Accountantskantoor de Lange is een toonaangevende partij onder de belastingadvieskantoren in het hart van de Bollenstreek. U bent voor belastingadvies van harte welkom op ons kantoor, gevestigd te Sassenheim. Wij zijn ons ervan bewust dat u uw accountant blind moet kunnen vertrouwen. Accountantskantoor de Lange is buitengewoon betrokken bij uw onderneming en voorziet u graag van belastingadvies.

Belasting besparen?

Belasting is een grote kostenpost en u als ondernemer wilt natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen. Wij kunnen u helpen om zoveel mogelijk belasting te besparen door u van up-to-date advies te voorzien op het gebied van fiscale regelgeving. Bij Accountantskantoor de Lange kunt u terecht voor diverse vormen van belastingen, maar ook voor complexe, fiscale vraagstukken of het voeren van onderhandelingen met de Belastingdienst.

Proactief en persoonlijk contact met de klant

Professionaliteit, deskundigheid en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Een proactief en persoonlijk contact met de klant is voor ons erg belangrijk. Wij houden voor u de fiscale wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten. Als er veranderingen zijn die invloed hebben op uw situatie, stellen wij u direct op de hoogte. U heeft bij ons altijd contact met een vast contactpersoon bij wie u terecht kunt met al uw vragen.

Ervaar de expertise en professionaliteit van ons belastingadvieskantoor zelf en maak een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact met ons op:

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming