Belastingadviseur

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare belastingadviseur? Zoek dan niet langer. Bij Accountantskantoor de Lange hebben wij de belastingadviseur die u zoekt. Ons kantoor is gevestigd in Sassenheim, alwaar u van harte welkom bent voor een kennismakingsgesprek. Samen met u kunnen we kijken naar wat wij nog meer voor u als ondernemer kunnen betekenen.

Belastingvoordeel

Belastingen vormen een grote kostenpost en als ondernemer wilt u natuurlijk zo min mogelijk betalen. Wij kijken zorgvuldig naar wat u belastingvoordeel kan opleveren. Door u te begeleiden bij belastingaangiftes, kunnen wij ervoor zorgen dat u nooit te veel belasting betaalt. U kunt op diverse vormen van belastingen besparen, zoals inkomstenbelasting, erfbelasting, BTW en vennootschapsbelasting.

Complexe wet- en regelgeving

De fiscale regels en wetten veranderen voortdurend. Wij houden deze veranderingen nauwlettend voor u in de gaten en zullen u direct op de hoogte stellen als deze van invloed zijn op uw situatie. U krijgt van ons passend belastingadvies, zodat u snel kunt inspelen op deze veranderingen. Tevens krijgt u altijd een vast contactpersoon, zodat u weet bij wie u terecht kunt met vragen. Een proactief en persoonlijk contact met u als klant, vinden wij erg belangrijk.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast het geven van belastingadvies, kunnen wij helpen bij fiscale geschillen en/of onderhandelingen met de Belastingdienst. Diensten die u onder andere nog meer bij ons kunt afnemen:

  • Verzorging aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen
  • Begeleiding en verzorging salarisadministratie
  • Verzorging aangifte vennootschapsbelasting
  • Verzorging aangifte en behandeling omzetbelasting
  • Behandeling verzoek- en bezwaarschriften in fiscale aangelegenheden
  • Behandeling van fiscale procedures
  • Advisering omtrent juridische en fiscale aangelegenheden

Belastingadviseur nodig?

Maak een vrijblijvende afspraak. Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming