Boekhouder Sassenheim

Bent u op zoek naar een betrouwbare en proactieve boekhouder Sassenheim? Zoek dan niet langer. Accountantskantoor de Lange helpt u graag verder. Wij zijn gevestigd aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Ons team bestaat uit ervaren accountants, assistent-accountants, fiscalisten en salarisadministrateurs. Wij kunnen u als ondernemer daarom op veel meer vlakken ondersteunen dan alleen met de boekhouding.

De ondernemer staat bij ons centraal
Een proactief en persoonlijk contact met u als klant staat bij ons hoog in het vaandel, daarom krijgt u bij Accountantskantoor de Lange een vast contactpersoon. Zo weet u bij wie u terecht kunt met uw vragen. Wij vinden het belangrijk dat wij u en uw onderneming goed leren kennen, daardoor kunnen wij u ondersteunen waar het nodig is. Als buitengewoon betrokken accountant kijken we dus niet alleen of uw cijfers kloppen. Wij kijken ook samen met u naar wat uw onderneming nodig heeft om door te groeien.

Boekhouding

Elke onderneming heeft voordeel van een goed bijgewerkte boekhouding waar naderhand geen verrassingen in zitten. Dit kost de nodige tijd en aandacht en voor u is deze tijd kostbaar. Deze zorg neemt Accountantskantoor de Lange u graag uit handen, zodat u zicht kunt richten op de zaken waar uw kracht ligt, namelijk ondernemen. Of het nu gaat om het controleren van uw boekhouding of het verzorgen van de gehele financiële administratie, boekhouder Sassenheim staat voor u klaar.

Online boekhouden
Wij werken met online boekhoudpakketten. Dit heeft voor u veel voordelen, onder andere:

  • Altijd en overal toegang tot uw boekhouding
  • Transparant
  • Kostenbesparend
  • Tijdbesparend
  • Gebruiksvriendelijk
  • Online dataopslag
  • Gemakkelijk delen van financiële informatie
  • Eenvoudig te koppelen
  • Altijd de laatste versie van de software
  • Veilig

Wij zijn onder andere bekend met de boekhoudsoftware van Unit4 Multivers, Exact, SAP Business One en Snelstart. Maar ook wordt er bij boekhouder Sassenheim gewerkt met Reeleezee, Twinfield, Accountview en Davilex.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?
Als veelzijdig accountantskantoor kunt u voor meer zaken bij ons terecht dan alleen het verzorgen en begeleiden van uw boekhouding, zoals:

Afspraak maken
Het eerste kennismakingsgesprek is gratis, omdat wij graag kijken of wij iets voor u en uw onderneming kunnen betekenen. U kunt een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen of te mailen naar info@acc-delange.nl

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming