Financieel adviseur

Als ondernemer wilt u natuurlijk de beste resultaten voor uw bedrijf. Accountantskantoor de Lange is de financieel adviseur die u hierbij kan helpen. Wij vinden het erg belangrijk dat u als ondernemer uw doelen weet te bereiken. Daarom helpen wij uw graag met een persoonlijke financiële planning of bij het opstellen van uw jaarrekening. Ons kantoor is gevestigd in Sassenheim, alwaar u van harte welkom bent voor een kennismakingsgesprek.

Financieel advies op maat

Accountantskantoor de Lange kan u helpen om het beste uit uw onderneming te halen. Samen met u kijken wij naar uw toekomstwensen. Wij brengen uw financiële verleden, heden en toekomst in kaart, zodat u als ondernemer weet waar u staat. Door deze cijfers inzichtelijk te maken, kunnen wij u voorzien van onafhankelijk financieel advies op maat. Wij maken een passende financiële planning waarmee u uw toekomstwensen kunt realiseren.

De jaarrekening, uw financiële verantwoording

De jaarrekening is de financiële verantwoording van het bedrijf. Deze jaarrekening bevat niet alleen belangrijke informatie voor u als ondernemer, maar ook voor de Belastingdienst of voor uw bank. Accountantskantoor de Lange kan u helpen bij het opstellen van de jaarrekening voor uw onderneming, of het gaat om een V.O.F, een eenmanszaak of een B.V.. U kunt vanzelfsprekend een duidelijke uitleg van ons verwachten en wij geven u een toelichting bij de cijfers. Als financieel adviseur zorgen wij ervoor dat uw cijfers kloppen en kijken we samen met u naar wat uw bedrijf nodig heeft om te groeien.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Als veelzijdige accountant in Sassenheim kunt u bij ons niet alleen terecht voor financieel advies en het samenstellen van uw jaarrekening. U kunt bij ons onder andere de volgende diensten afnemen:

  • Verzorging en begeleiding van de administratie
  • Persoonlijke financiële planning
  • Verzorging subsidie aanvragen
  • Opstelling begrotingen en prognoses
  • Verzorging/begeleiding financieringsaanvragen
  • Managementondersteuning
  • Pensioenpositie inzichtelijk maken

Financieel adviseur nodig?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming