Fiscaal Advies

Belasting is vaak een grote kostenpost en als ondernemer wilt u natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen. Hierbij kan Accountantskantoor de Lange u helpen en adviseren. Wij kunnen u ondersteunen bij fiscale vraagstukken en voorzien van up-to-date fiscaal advies. Indien u geïnteresseerd bent, heten wij u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Sassenheim. In een kosteloos en oriënterend gesprek kunnen wij u vertellen wat wij op fiscaal gebied nog meer voor u kunnen betekenen.

Fiscaal voordeel

Door u te adviseren op fiscaal gebied, kunnen wij u helpen om zoveel mogelijk belasting te besparen. Dit geldt voor iedere vorm van belastingen, zoals inkomstenbelasting, dividendbelasting, erfbelasting en loonbelasting. Samen met u kijken we naar wat u als ondernemer fiscaal voordeel op kan leveren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complexe, fiscale vraagstukken en voor het voeren van onderhandelingen met de Belastingdienst. Bij Accountantskantoor de Lange zijn meerdere fiscaal specialisten werkzaam. Wij hebben echter persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom krijgt u bij ons een vast contactpersoon waarbij u met al uw vragen terecht kunt.

Fiscale wetten en regels

De fiscale wetten en regels veranderen voortdurend. Doordat wij deze nauwlettend voor u in de gaten houden, kunnen wij u direct op de hoogte stellen wanneer er wijzigingen zijn die invloed zijn op uw situatie. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op de veranderingen. Vanzelfsprekend kunt u altijd een duidelijke uitleg en toelichting van ons verwachten.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

U kunt onder andere de volgende diensten bij ons afnemen:

  • Verzorging aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen
  • Begeleiding en verzorging salarisadministratie
  • Verzorging aangifte vennootschapsbelasting
  • Verzorging aangifte en behandeling omzetbelasting
  • Behandeling verzoek- en bezwaarschriften in fiscale aangelegenheden
  • Behandeling van fiscale procedures
  • Advisering omtrent juridische en fiscale aangelegenheden

Fiscaal advies nodig?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming