Onafhankelijk financieel advies

Wilt u graag betrouwbaar en onafhankelijk financieel advies ontvangen? Dan bent u bij Accountantskantoor de Lange aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Sassenheim.

Financiële planning

Accountantskantoor de Lange is buitengewoon betrokken bij uw onderneming. Een proactief en persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat u als ondernemer uw doelen weet te bereiken en willen u daarbij helpen met advies op maat. Wij willen samen met u kijken naar uw toekomstwensen en maken een financiële planning. Hierbij brengen wij de historie, actuele situatie en de toekomst in kaart. Zo kunt u met een op maat gesneden financiële planning uw toekomstwensen realiseren.

Financieel advies

Door uw cijfers inzichtelijk te maken, kunnen wij u geschikt onafhankelijk financieel advies geven over uw financiële heden en de toekomst. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het maken van een begroting bij investeringen, financieringen en het starten van een onderneming. Zo weet u als ondernemer altijd waar u aan toe bent. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het inzichtelijk maken van uw pensioenpositie.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming