Wilt u uw asbestdaken verwijderen? Maak dan gebruik van de Subsidieregeling verwijderen asbestdaken. Particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden kunnen gebruik maken van de subsidieregeling.

De subsidieregeling verwijderen asbestdaken blijkt een groot succes. Het eerder vastgestelde subsidieplafond van € 11,3 miljoen wordt naar verwachting medio april al bereikt. Daarom is er besloten het subsidiebudget voor deze regeling te verhogen naar € 17,5 miljoen.

U vraagt de subsidie uiterlijk 6 maanden na de uitvoering van de verwijdering van het asbestdak aan. De indieningstermijn gaat in vanaf de inspectiedatum die is opgenomen op het vrijgavecertificaat van de sanering van het asbestdak. Dat geldt ook wanneer het budget in 2018 overschreden of uitgeput is. Dien altijd tijdig uw aanvraag in!

Hoeveel subsidie kunt u ontvangen?
De subsidie bedraagt € 4,50 per m2 verwijderd asbestdak met een maximum van € 25.000 per adres.
Let op: Dakbeschot of andere asbesthoudende toepassingen komen niet in aanmerking voor deze regeling.

Aanvragen
Subsidie aanvragen is mogelijk tot 31 december 2019. U vraagt de subsidie aan via MijnRVO.nl. Meer informatie vindt u op https://mijn.rvo.nl/subsidieregeling-verwijderen-asbestdaken.

Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

 

Ga terug

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming