Softwarepakketten

Software

Salarisadministratie 

De Lange Salaris Online werkt snel en overzichtelijk. Door het inlogsysteem heeft u altijd een up to date overzicht van de salarisadministratie en kunt u mutaties altijd direct invoeren. Het is ook mogelijk uw medewerkers inzicht te geven in hun persoonlijke gegevens. Ze kunnen bijvoorbeeld online verlof aanvragen. De aanvragen kunnen via een flexibel in te richten goedkeuringsproces worden behandeld en verwerkt. Uw verlofadministratie is altijd direct op orde.

Inloggen gaat gemakkelijk via de inlogknop De Lange Salaris Online op de home-pagina.

 

Boekhoudpakketten 

Unit 4 Multivers
Wij werken bij voorkeur met Unit 4 Multivers, maar werkt u al met een boekhoudpakket, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij kunnen overweg met alle boekhoudprogramma’s, zoals Exact, SAP Business One en alle onlinepakketten.

Unit 4 Multivers is betaalbaar, eenvoudig in gebruik, stabiel, vergt minimale boekhoudkennis, biedt continuïteit en vormt de solide basis voor uw financiële administratie. Met Unit 4 Multivers heeft u inzicht in uw uitgaven en inkomsten.

Unit 4 Multivers is ook beschikbaar als online-versie. Deze versies hebben dezelfde functionaliteit en modulestructuur als de offline-versies. Het enige verschil is dat de complete functionaliteit via het internet benaderd wordt.

Voordelen van Unit 4 Mulivers Online:

 • Uw administratie is 24 uur per dag, 7 dagen per week overal te benaderen. Zolang u maar een internetverbinding heeft.
 • U heeft altijd direct en snel inzicht in de laatste stand van zaken.
 • U kunt direct beginnen, zonder aanschafkosten en zonder software te installeren.
 • U werkt altijd met de meest recente versie van de software.
 • U heeft een optimale samenwerking met de accountant. Hij kan inloggen en met u meekijken. Ook kan hij correcties doorvoeren en problemen vroegtijdig signaleren.
 • Inloggen kunt u via de inlogknop Unit 4 op de home-pagina.

SAP Business One
Ook werken wij met SAP Business One. Dit is een compleet en geïntegreerd systeem voor kleine en middelgrote ondernemingen. SAP Business One integreert moeiteloos al uw activiteiten op het gebied van financiën, relatiebeheer, verkoop, inkoop, logistiek, service en CRM. Hierdoor verwerken managers en werknemers informatie effectiever. Dit komt uw besluitvorming ten goede. Kortom, met SAP Business One beschikt u over alle noodzakelijke kernactiviteiten voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Hieronder vindt u de kernfuncties van SAP Business One:

 • Financieel beheer
 • Verkoop
 • Service
 • Inkoop
 • Voorraad
 • Productie

Er bestaan over SAP Business One verschillende misverstanden, zoals ‘SAP is er alleen voor grote ondernemingen, SAP implementaties kosten veel tijd of SAP is ingewikkeld’. Niets is minder waar. Sap Business One is er specifiek voor het midden en klein bedrijf en is zeer gebruiksvriendelijk. Met name voor handels- en productiebedrijven is Sap Business One een uitstekende oplossing.

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming