Home 9 Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering

De financieringsmarkt is complex en continu aan verandering onderhevig. Als je een bedrijfsfinanciering nodig hebt, is het logisch dat je als ondernemer niet altijd meer weet waar je aan toe bent. Misschien wil je starten, groeien of ben je genoodzaakt om vervangingsinvesteringen te doen of werkkapitaal te financieren. 

Wat de aanleiding voor je financieringsaanvraag ook is, niet één financieringsaanvraag is hetzelfde. Soms is alleen een investeringsfactuur voldoende, maar in veel gevallen moeten er ook een ondernemingsplan, investeringsbegroting en een liquiditeitsbegroting worden aangeleverd.

En financier je je aanvraag via de bank of kies je voor een alternatief, zoals crowdfunding of via kredietverstrekkers? Waar je ook rekening mee moet houden, is dat de wet bepaalde financieringsvormen steeds vaker stapelt: naast de traditionele lening gelden ook leasing, informeel kapitaal en achtergestelde leningen als financieringsvormen.

Doe het niet alleen

Een goede voorbereiding van een bedrijfsfinanciering is dus een must als je dit goed wilt regelen.

Laat ons je daarbij helpen, want dit is een traject waar enorm veel bij komt kijken. Samen bekijken we welke financiering past bij jou en je onderneming. Vervolgens gaan wij met jouw aanvraag aan de slag. We zorgen voor een goed onderbouwde financieringsaanvraag.

Vanzelfsprekend blijf je bij dit proces betrokken en lichten we de financieringsaanvraag persoonlijk aan je toe. 

Wat vinden onze klanten van ons?

Wil jij er zeker van zijn dat alles omtrent jouw bedrijfsfinanciering in orde is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze collega’s. Zij helpen je graag verder.

Neem vrijblijvend contact op over vragen omtrent bedrijfsfinanciering