Home 9 Vermogensplanning

Vermogensplanning

Met je onderneming bouw je vermogen op. Dat vermogen kan in je bedrijf of in jouw onroerend goed zitten. Natuurlijk wil je dat jouw vermogen een goede bestemming krijgt als jij of je partner onverhoopt overlijdt.

Het klinkt misschien nog als een ver-van-je-bed-show, maar het is verstandig om daar nu al over na te denken. Het plannen van je nalatenschap noemen we ook wel ‘estate planning’, ofwel vermogensplanning.

Wij helpen je graag met een estate planning die je wensen over je nalatenschap vastlegt.

Slim je vermogen nalaten

Samen zetten we op een rijtje hoe je fiscaal en juridisch slim je vermogen kunt nalaten aan de volgende generatie. Door strategische keuzes te maken, voorkomen we dat je opvolgers of erfgenamen straks onnodig veel vermogens- of erfbelasting moeten afdragen.

Als je tijdig stilstaat bij het nalaten van je vermogen, kun je je erfgenamen met een schenkingsplan veel erfbelasting besparen.

Wij adviseren je graag met een op maat gemaakt vermogensplan.

Wat vinden onze klanten van ons?

Vermogensplanning is iets waar je vaak niet te lang over wilt nadenken. Laat onze specialisten het denkwerk voor je doen.

Bereik het maximale resultaat en zorg er voor dat een zo groot mogelijk gedeelte van jouw vermogen de juiste eindbestemming bereikt.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over vermogensplanning