Home 9 Jaarrekening

Jaarrekening

Een jaarrekening is een belangrijke graadmeter voor de financiële situatie van jouw onderneming. Aan de hand van deze cijfers weet je precies hoe jouw onderneming ervoor staat. En ook of, en zo ja waarop, je moet bijsturen.

Dit document is niet alleen intern belangrijk. Ook externe partijen zoals je bank en de Belastingdienst hechten er veel waarde aan.

Wanneer je bijvoorbeeld wilt gaan investeren, zal de bank aan de hand van je jaarrekening bepalen of zij wel of niet jouw plan financiert.
De Belastingdienst checkt of je jaarrekening klopt en stelt nader onderzoek in als zij fouten vindt of fraude vermoedt. Heb je een BV, dan ben je zelfs verplicht je jaarrekening bij de Kamer van Koophandel te publiceren.

Redenen genoeg dus waarom het cruciaal is dat wij jouw jaarrekening zorgvuldig en met actuele kennis van zaken opstellen. We zetten de zaken helder voor je op een rij en zorgen ervoor dat je dit document volledig begrijpt.

Juist omdat de jaarrekening intern en extern een belangrijke maatstaf is, nemen wij altijd uitgebreid de tijd om je hierop een toelichting te geven. Voor ons is de jaarrekening het instrument om jouw optimale fiscale positie te bepalen. Voor jou is een duidelijke jaarrekening het ideale handvat om je toekomstplannen te maken.

Wat vinden onze klanten van ons?

Benieuwd of wij iets voor jouw onderneming kunnen kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over jaarrekeningen