Home 9 Fiscaal Advies

Fiscaal advies

Belastingen vormen een belangrijke en grote kostenpost binnen je onderneming. Het spreekt voor zich dat je zo min mogelijk belasting wilt betalen en zéker niet meer dan noodzakelijk.

Omdat de belastingwet- en regelgeving nogal eens veranderen, is het belangrijk dat je je hierin goed laat adviseren. Onze kennis is altijd up-to-date en we delen die graag met je.

Met het juiste fiscaal advies betaal je nooit meer te veel belasting en krijg je geen vervelende verrassingen achteraf.

Zakelijk

Vooral voor ondernemers kunnen aangiften complex zijn, omdat ook je privésituatie vaak een rol speelt. Voor je onderneming kunnen we adviseren over de rechtsvorm van je bedrijf, over het wel of niet rijden van auto’s op de zaak, en niet te vergeten over mogelijke fiscale voordelen als je wilt investeren of innoveren.

Wij weten exact wat de regelgeving is én waarop je daarbij moet letten. Met het juiste advies kun je enorm veel belastinggeld besparen. 

Privé

Als het gaat om je privésituatie adviseren we je over zaken als overdrachtsbelasting, erfrecht, nalatenschap en vermogensbeheer. Daarbij kijken we vanzelfsprekend altijd naar het totale plaatje, dus ook naar jouw onderneming.

Wij geven niet alleen fiscaal advies, maar voeren dit ook voor je uit. Daarom verzorgen wij ook je aangiften voor de Belastingdienst. Denk hierbij aan:

 • inkomstenbelasting
 • vennootschapsbelasting
 • dividendbelasting
 • omzetbelasting
 • schenk- en erfbelasting
 • overdrachtsbelasting

Belastingcontrole

Het kan gebeuren dat de Belastingdienst een controle aankondigt naar aanleiding van jouw fiscale cijfers. Je kunt deze controle bij jou op locatie laten doen en de inspecteur zelf te woord staan.

We kunnen je hierin ook ontzorgen en de controle bij ons op kantoor laten plaatsvinden. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en kunnen wij – als dat nodig is – direct een toelichting op de cijfers geven aan de inspecteur.

  Wat vinden onze klanten van ons?

   Niet meer belasting betalen dan noodzakelijk. Dat wil iedere ondernemer. De fiscale wet- en regelgeving verandert met de dag.

  Laat je daarom zakelijk als privé adviseren door een van onze collega’s. Onze kennis is altijd up-to-date, zoals je van ons mag verwachten. 

  Neem vrijblijvend contact op voor fiscaal advies