Simon de Lange jr.

Simon de Lange jr.

Simon jr. vindt de diversiteit van het werk erg leuk. Door zijn ondersteunende functie krijgt hij veel verschillende klanten onder ogen en dat houdt het werk afwisselend en uitdagend.


Steven van den Berg AA

Steven van den Berg AA

Steven vindt het een uitdaging om alles bij klanten op rolletjes te laten verlopen. Vooral het meedenken is iets dat hem goed ligt. Hij kijkt graag vooruit om zo een klant goed te kunnen adviseren.


Laurie van der Star

Laurie van der Star

Laurie houdt wel van een uitdaging. De diversiteit van haar functie pakt ze dan ook met beide handen aan. Naast een eerste aanspreekpunt voor de klant, is zij ook een aanspreekpunt voor haar collega’s op het gebied van automatisering.


Mandy van der Zwet

Mandy van der Zwet

Mandy vindt het erg leuk om zich te verdiepen in zaken rondom de salarisadministratie. Dat je veel contact hebt met klanten is iets dat haar erg aanspreekt in haar werk.


Roan de Klerk

Roan de Klerk

Roan helpt zijn klanten graag bij een efficiënte inrichting van de financiële boekhouding. Hij vindt het fijn en belangrijk een vast aanspreekpunt voor zijn klanten te zijn en deze direct en snel te begeleiden bij financiële kwesties.


Aanmelden Nieuwsbrief

Aanhef
Naam
Toestemming