Home 9 Referenties

Wat vinden onze klanten van ons?

Rob Hauwert

Rob Hauwert

Eigenaar, Belisol Leiden

Doordat ik zelf in Sassenheim woon, had ik gezien dat Accountantskantoor de Lange hier hun kantoor heeft. Bekenden van mij hadden dit kantoor al aanbevolen. Dus zo ben ik bij hen terecht gekomen. En daar ben ik zeer tevreden over.

Mijn accountant, Maurice, is van de details. Dit houdt me scherp. Zo kan ik me richten op het verkopen van kozijnen, terwijl zij bekijken hoe ik alles op fiscaal vlak goed kan verwerken in de administratie en waar ik met de steeds veranderende wet en regelgeving rekening mee moet houden.

Ook de loonadministratie wordt verzorgd. De vaste contactpersonen zorgen er voor dat ik niet keer op keer alles opnieuw hoef uit te leggen en het accountantskantoor een verlengstuk is van mijn eigen bedrijf. En wanneer iets eens niet volgens afspraak kan, word ik hierover tijdig geïnformeerd.

Ook heeft Accountantskantoor de Lange me heel goed geholpen bij mijn financieringen zowel zakelijk als privé. De bank vroeg om enorm veel informatie. Dit hebben ze prioriteit gegeven, zodat ik ook snel kon doorpakken. Snel kunnen schakelen is als ondernemer belangrijk om kansen te benutten.

Accountantskantoor de Lange is misschien niet de goedkoopste, maar ze verdienen zichzelf zeker terug. Want uiteindelijk gaat het voor elke ondernemer toch om geld verdienen, een goed personeelsbeleid en iets opbouwen voor de toekomst.

Robèr van der Lans

Robèr van der Lans

Eigenaar, Kwekerij van der Lans B.V

Wij zijn al jaren klant bij Accountantskantoor de Lange, omdat zij precies kunnen leveren wat wij zoeken. Ze zijn groot genoeg zodat ze alle kennis in huis hebben. En klein genoeg waardoor je de mensen die er werken ook kent en zij mijn bedrijf.

Tegenwoordig hebben wij zelf iemand in dienst voor het invoeren van de administratie. Maar dit werd daarvoor altijd door iemand van De Lange gedaan. Zij kwam dan gewoon naar ons toe om alles te verwerken. Heel prettig was dat. Zo hebben ze ook eens het plaatsen van een personeelsadvertentie voor ons geregeld. En meteen de sollicitaties in 1e instantie ontvangen en voor me gefilterd. Dat scheelde mij echt enorm veel tijd.

Verder hebben ze veel klanten uit de regio. Wanneer ik dan iemand zoek voor bijvoorbeeld de ICT of juridisch advies, helpen ze me om een betrouwbare partij te vinden uit hun eigen klantenkring. Kortom, dit soort extra service maakt voor mij het verschil.

Rob Mesman

Rob Mesman

Boot Natuursteen B.V, Eigenaar

Tijdens het eerste gesprek had ik al een goed gevoel bij Accountantskantoor de Lange. Ze hebben een persoonlijke aanpak waarbij meegedacht wordt in oplossingen op maat. Een groter accountantskantoor is minder persoonlijk waardoor branchegerichte vragen onbeantwoord blijven. De kwaliteit van het geleverde werk is goed en duidelijk. De laatste tijd laten de cijfers wel wat langer op zich wachten, dus ik hoop dat dit de komende jaren weer beter gaat.

Het voordeel van een accountantskantoor dichtbij is dat je gemakkelijk en snel met elkaar in overleg kunt komen. Ik hoor om me heen dat anderen bewust kiezen voor een kantoor dat wat verder weg zit, zodat je bedrijfsinformatie niet zo snel bij bekenden terechtkomt. Maar ik heb hier bij Accountantskantoor de Lange nooit problemen mee gehad. Vertrouwen in elkaar hebben en houden, dat is belangrijk.

Matthijs Dudink

Matthijs Dudink

Matthijs Dudink, Administrateur Wendt Agenturen B.V.

Accountantskantoor de Lange is erg betrokken bij ons bedrijf. Als het echt nodig is, komen ze dezelfde dag nog bij ons langs om zaken door te spreken.

Hiervoor zaten we bij een administratiekantoor in Amsterdam. Ons bedrijf was toe aan een volgende stap en zocht naar degelijke kwaliteit accountantskantoor voor (fiscaal) advies, digitalisatie en  jaarrekening werkzaamheden in de regio . Toen kwamen bij Accountantskantoor de Lange terecht.  Uiteraard  was natuurlijk  ook de prijs goed.

Wat ons betreft zou de digitalisering nog wel verder mogen gaan. Zo hebben wij nu een softwarepakket waarmee ook de  jaarrekening mee opgesteld kan worden. Maar dit is helaas nog niet mogelijk. Wat betreft de advisering kan ik zeggen dat hun advies gewoon heel duidelijk is. Ze geven aan wat wel kan, maar ook wanneer iets niet kan. Zo weet je waar je aan toe bent.

Daarnaast verzorgt Accountantskantoor de Lange onze de salarisadministratie. We kunnen zelf mutaties rechtstreeks in SalarisXPR invoeren en deze worden dan keurig verwerkt. Wanneer er een bijzondere vraag is, zoekt onze vaste contactpersoon Mandy dit voor ons uit. Vaak krijg ik dan nog dezelfde dag antwoord. Dit werkt heel prettig.

Alex van Dooren

Alex van Dooren

Eigenaar, Van Dooren Transport

Wij hebben bewust gekozen voor een regionaal accountantskantoor, zodat ze ons bedrijf kennen. Accountantskantoor de Lange werkt met korte lijnen. Dit vind ik erg belangrijk. Ze zijn informatief op het juiste moment en de jaarcijfers komen snel en worden duidelijk toegelicht. Het is die no-nonsens mentaliteit die voor mij heel prettig werkt.

Laten we kennismaken!