Doordat ik zelf in Sassenheim woon, had ik gezien dat Accountantskantoor de Lange hier hun kantoor heeft. Bekenden van mij hadden dit kantoor al aanbevolen. Dus zo ben ik bij hen terecht gekomen. En daar ben ik zeer tevreden over.

Mijn accountant, Maurice, is van de details. Dit houdt me scherp. Zo kan ik me richten op het verkopen van kozijnen, terwijl zij bekijken hoe ik alles op fiscaal vlak goed kan verwerken in de administratie en waar ik met de steeds veranderende wet en regelgeving rekening mee moet houden.

Ook de loonadministratie wordt verzorgd. De vaste contactpersonen zorgen er voor dat ik niet keer op keer alles opnieuw hoef uit te leggen en het accountantskantoor een verlengstuk is van mijn eigen bedrijf. En wanneer iets eens niet volgens afspraak kan, word ik hierover tijdig geïnformeerd.

Ook heeft Accountantskantoor de Lange me heel goed geholpen bij mijn financieringen zowel zakelijk als privé. De bank vroeg om enorm veel informatie. Dit hebben ze prioriteit gegeven, zodat ik ook snel kon doorpakken. Snel kunnen schakelen is als ondernemer belangrijk om kansen te benutten.

Accountantskantoor de Lange is misschien niet de goedkoopste, maar ze verdienen zichzelf zeker terug. Want uiteindelijk gaat het voor elke ondernemer toch om geld verdienen, een goed personeelsbeleid en iets opbouwen voor de toekomst.