Accountantskantoor de Lange is erg betrokken bij ons bedrijf. Als het echt nodig is, komen ze dezelfde dag nog bij ons langs om zaken door te spreken.

Hiervoor zaten we bij een administratiekantoor in Amsterdam. Ons bedrijf was toe aan een volgende stap en zocht naar degelijke kwaliteit accountantskantoor voor (fiscaal) advies, digitalisatie en  jaarrekening werkzaamheden in de regio . Toen kwamen bij Accountantskantoor de Lange terecht.  Uiteraard  was natuurlijk  ook de prijs goed.

Wat ons betreft zou de digitalisering nog wel verder mogen gaan. Zo hebben wij nu een softwarepakket waarmee ook de  jaarrekening mee opgesteld kan worden. Maar dit is helaas nog niet mogelijk. Wat betreft de advisering kan ik zeggen dat hun advies gewoon heel duidelijk is. Ze geven aan wat wel kan, maar ook wanneer iets niet kan. Zo weet je waar je aan toe bent.

Daarnaast verzorgt Accountantskantoor de Lange onze de salarisadministratie. We kunnen zelf mutaties rechtstreeks in SalarisXPR invoeren en deze worden dan keurig verwerkt. Wanneer er een bijzondere vraag is, zoekt onze vaste contactpersoon Mandy dit voor ons uit. Vaak krijg ik dan nog dezelfde dag antwoord. Dit werkt heel prettig.